Εκτέλεση:
Παίρνω τις ντομάτες και τις τρυπώ γύρω γύρω. Το ίδιο κάνω και στις πιπεριές.
Τα βάζω σε κατσαρόλα με λίγο λάδι. Την κλείνω και μαγειρεύω σε μεσαία θερμοκρασία.
Όταν αρχίσουν να λιώνουν βάζω για δύο λεπτά ανάμεσα στα λαχανικά χοντοκομμενη φέτα.
Καλή όρεξη!
Παίρνω τις ντομάτες και τις τρυπώ γύρω γύρω. Το ίδιο κάνω και στις πιπεριές.
Τα βάζω σε κατσαρόλα με λίγο λάδι. Την κλείνω και μαγειρεύω σε μεσαία θερμοκρασία.
Όταν αρχίσουν να λιώνουν βάζω για δύο λεπτά ανάμεσα στα λαχανικά χοντοκομμενη φέτα.
Καλή όρεξη!
Γεμιστά λαδερά
Υλικά για 6 άτομα: 6 ντομάτες μεγάλες 6 πιπεριές μεγάλες 3 πατάτες 500 γρ. κρεμμύδια ψιλ/να 1 1/2 φλ. ρύζι 2 φλ. ελαιόλαδο 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλ/νο λίγο άνηθο ψιλ/νο αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Κόβουμε...
Μελιτζάνες γεμιστές με πιπεριές
Υλικά: 8 μελιτζάνες μακριές τσακώνικες 1 κιλό πιπεριές, ροδέλες 3 κρεμμύδια, φέτες 4 σκελ. σκόρδο ψιλ/νες 1 1/2 κιλό ντομάτα ψιλ/νη 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλ/νο αλάτι, πιπέρι 1 φλ. λάδι & λάδι για το...
Αγκινάρες Προβανσιάλ
(προετοιμασία 10'. ψήσιμο 25', κρασί ροζέ ή κόκκινο) Υλικά για 4 άτομα: 8 μικρές αγκινάρες 8 μικρά κρεμμυδάκια 2 ντομάτες σε φέτες χωρίς φλούδα και σπόρους χυμό 2 λεμονιών 1 σκελ. σκόρδου 3-4 κουτ....