ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ETHNIC
ΤΣΕΧΙΚΟ ΓΚΟΥΛΑΣ
Υλικά
- Μοσχάρι κομμένο σε κύβους
- Πιπέρια όλων των ποιοτήτων
- πολλά ξερά κρεμμύδια
- αλάτι
- σκόρδο
- μπαχάρια, ή μια κουταλιά απο το mix με ποικιλία μπαχαρικών του εμπορίου για φαγητά κατσαρόλας
Δυσκολία
μέτρια
Κατηγορίες
Κλειδιά
Εκτέλεση
- Σωτάρετε το μοσχάρι με πολλά κρεμμύδια και με μεγάλη ποικιλία από μπαχαρικά και μυρουδικά.
- Μετά το τσιγάρισμα, προσθέτετε νερό και το αφήνετε να σιγοβράσει σε χαμηλή φωτιά.
- Οταν στεγνώσει το φαγητό, τότε το σερβίρετε με ρύζι ή πουρέ.

Μοσχάρι chow mein
Υλικά (για 4 άτομα): ½ κιλό μοσχαράκι κομμένο σε λεπτές λωρίδες 10 αποξηραμένα μανιτάρια κομμένα σε λεπτές φέτες 1 ξερό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες 1 κλωναράκι σέλερι 1 σκελίδα σκόρδο 3 πιπεριές...

Lecso (Ουγγρικό)
Υλικά 1 κ. πιπεριές κομμένες σε ροδέλες 1 κ. ώριμες ντομάτες ξεφλουδισμένες 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 κ.σ. λάδι 1 φλ. ρύζι αλάτι 1 χωριάτικο λουκάνικο ανά άτομο Εκτέλεση Σωτάρετε το κρεμμύδι με...

Πάπια γερουσιαστών
Υλικά: 1 πάπια 1700 γρ. ματζουράνα αλάτι Για τη γέμιση: συκώτι πάπιας 100 γρ. καπνιστό χοιρινό μπούτι 1-2 κρεμμύδια 500 γρ. μήλα 2 κουταλιές σούπας αλεύρι Εκτέλεση Πλένουμε το συκώτι της πάπιας, το...