Εκτέλεση:
Τρίβουμε τα μπισκότα στο multi και τα ζυμώνουμε με το βούτυρο που έχει θερμοκρασία δωματίου. Απλώνουμε το μείγμα σε μια μεγάλη κουμπωτή φόρμα η σε ένα τσέρκι που από κάτω έχουμε βάλει ένα φύλο σιλικόνης.
Σε ένα σκεύος ανακατεύουμε το γάλα, το τυρί κρέμα, το ανθότυρο και το χυμό λεμονιού.
Απλώνουμε το μείγμα επάνω στη ζύμη και βάζουμε τη φόρμα στο ψυγείο για 1 ημέρα.
Την επόμενη μέρα βγάζουμε τη φόρμα από το ψυγείο και ρίχνουμε επάνω το γλυκό βύσσινο.
Σερβίρουμε. Buon apettito!!
Τρίβουμε τα μπισκότα στο multi και τα ζυμώνουμε με το βούτυρο που έχει θερμοκρασία δωματίου. Απλώνουμε το μείγμα σε μια μεγάλη κουμπωτή φόρμα η σε ένα τσέρκι που από κάτω έχουμε βάλει ένα φύλο σιλικόνης.
Σε ένα σκεύος ανακατεύουμε το γάλα, το τυρί κρέμα, το ανθότυρο και το χυμό λεμονιού.
Απλώνουμε το μείγμα επάνω στη ζύμη και βάζουμε τη φόρμα στο ψυγείο για 1 ημέρα.
Την επόμενη μέρα βγάζουμε τη φόρμα από το ψυγείο και ρίχνουμε επάνω το γλυκό βύσσινο.
Σερβίρουμε. Buon apettito!!
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...