Εκτέλεση:
Βάζω το κρέας σε μια κατσαρόλα και ρίχνω το γάλα και όλα τα άλλα υλικά. Βράζω σε χαμηλή φωτιά για περίπου 2 ώρες.
Αφαιρώ το κρέας και το κόβω σε λεπτές φέτες. Σουρώνω τη σάλτσα αφαιρώντας τα καρότα και το κρεμμύδι τα οποία σερβίρουμε με το κρέας. Σερβίρω την υπόλοιπη σάλτσα σε ξεχωριστό δοχείο.
Βάζω το κρέας σε μια κατσαρόλα και ρίχνω το γάλα και όλα τα άλλα υλικά. Βράζω σε χαμηλή φωτιά για περίπου 2 ώρες.
Αφαιρώ το κρέας και το κόβω σε λεπτές φέτες. Σουρώνω τη σάλτσα αφαιρώντας τα καρότα και το κρεμμύδι τα οποία σερβίρουμε με το κρέας. Σερβίρω την υπόλοιπη σάλτσα σε ξεχωριστό δοχείο.
Μοσχαράκι με μελιτζάνα και ελιές
Υλικά (για 4-6 άτομα): 1 μεγάλη μελιτζάνα χοντρό αλάτι 1/4 φλιτζ. τσαγιού (60ml) ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (έξτρα) 1 κιλό μοσχάρι τεμαχισμένο σε μικρά κομμάτια (μερίδες) 2 μέτρια ψιλοκομμένα...
Χοιρινό Αντριάννας
Εκτέλεση: 2-3 κιλά χοιρινό 1 ποτήρι του νερού κρασί κόκκινο 1 κουτί μανιτάρια κομμένα σε φέτες αλουμινόχαρτο μερικές ντομάτες και πιπεριές κομμένες σε φέτες λίγο κασέρι αλάτι πιπέρι ρίγανη Εκτέλεση:...
Ζυγούρι κοκκινιστό φούρνου
Υλικά: 1/5 κ. μπριζόλες από ζυγούρι - προβατίνα 8 ντομάτες μέτριες 1 ματσάκι μαϊντανό 2 ποτήρια κοκ. κρασί αλάτι πιπέρι μπαχάρι δαφνόφυλλο ρίγανη ελάχιστο λάδι Εκτέλεση: Τoποθετούμε το κρέας σε ταψί...