Εκτέλεση:
- Σε ένα ορθογώνιο ταψί κάνουμε μια πρώτη στρώση με όσες φέτες του τοστ χρειαστούν, αφού αφαιρέσουμε την κόρα.
- Σε ένα κατσαρολάκι και σε σιγανή φωτιά ζεσταίνουμε το γάλα, τα καρότα τριμμένα, τα κολοκυθάκια επίσης τριμμένα, το φασκόμηλο ψιλοκομμένο, το μοσχοκάρυδο και λίγο πιπέρι.
- Αφήνουμε το μείγμα να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά. Το αποσύρουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε λίγο από αυτό σιγά-σιγά πάνω στο ψωμί έτσι ώστε να το απορροφήσει.
- Τοποθετούμε από πάνω λίγη παρμεζάνα τριμμένη και ένα μέρος από τα υπόλοιπα τυριά σε πολύ μικρά κομματάκια. Από πάνω κάνουμε μια άλλη στρώση με φέτες τοστ και επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα υλικά (οι ποσότητες δεν είναι συγκεκριμένες, ανάλογα με το πόσο θέλουμε να φτιάξουμε κανονίζουμε τις φέτες ψωμιού και μπορούμε να βάλουμε όσα και όποια τυριά θέλουμε).
- Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.
Κολοκυθοανθοί γεμιστοί τηγανητοί
Υλικά (για 4 άτομα) 20 κολοκυθοανθοί μεγάλοι (ολόφρεσκα λουλούδια από κολοκύθια) 200 γραμ. φέτα τριμμένη 100 γραμ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη μαϊντανό ψιλοκομμένο λάδι για τηγάνισμα 2 αυγά Υλικά για το...