από Ermioni

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ
ΒΟΥΤΥΡΟ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ

 

Υλικά:
  • 250 γρ. βούτυρο
  • μαϊντανό
  • άνιθο
  • βασιλικό
  • σκόρδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 1 κουταλιά χυμό λεμονιού
Δυσκολία
μικρή
Κατηγορίες
Είδος
Εκτέλεση:

Το βούτυρο πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου και το χτυπάμε με το μίξερ να αφρατέψει.

Λιώνουμε το σκόρδο, προσθέτουμε τα μπαχαρικά ψιλοκομένα (την ποσότητα την καθοριζουμε ανάλογα με την προτίμηση μας).

Το βάζουμε σε γυάλινο δοχείο και κλείνουμε καλά!

ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ

MORFAT Creamy

Το MORFAT Creamy είναι φυτικό προϊόν που αντικαθιστά τη σαντιγί, είναι φτιαγμένη από άπαχο γάλα και φυτικά λιπαρά και δεν έχει συντηρητικά. Είναι συσκευασμένη σε μεταλλικό δοχείο, με ειδικό καπάκι...

ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ

Πόσο καιρό διατηρείται ένα τυρί

Τα μαλακά τυριά πρέπει να τρώγονται σχεδόν αμέσως μετά την αγορά τους. Ένας γενικός κανόνας είναι ότι όσο πιο σκληρό είναι ένα τυρί, τόσο περισσότερο διατηρείται φρέσκο. Αλλά να θυμάστε πως το τυρί...

ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ

Φορμαέλλα Παρνασσού

Η φορμαέλλα είναι παραδοσιακό ελληνικό τυρί που παρασκευάζεται από πρόβειο ή κατσικίσιο γάλα ή μείγματα αυτών, στην περιοχή της Αράχωβας Παρνασσού. Είναι σκληρό τυρί, με πικάντικη γεύση και πλούσιο...

ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ