Η πέρκα του γιατρού

Συνταγή από το GreekCook.gr
Αποστολέας
Δυσκολία
Μικρή
Κατηγορίες
Η πέρκα του γιατρού http://greekcook.gr/images/recipes/h.jpg 3 1 5

Υλικά (για 4 άτομα):
  • 600 γρ. φιλέτο πέρκας
  • 1 μεγάλη ντομάτα
  • 1 πιπεριά κόκκινη φλωρίνης
  • 1 μικρό κρεμμύδι
  • 4 γαρίδες
  • 50 γρ. φέτα
  • αλάτι
  • 50 ml ελαιόλαδο
Εκτέλεση:

Ρίχνουμε στο τσουκάλι το λάδι, το κρεμμύδι και την πιπεριά κομμένα σε λεπτές ροδέλες.

Βάζουμε από πάνω το ψάρι και κόβουμε την ντομάτα σε κύβους και την ρίχνουμε γύρω από τό ψάρι.

Γύρω από τό ψάρι τέλος βάζουμε τις γαρίδες και τη φέτα σε τρίμματα.

Προσθέτουμε 100 ml νερό, το αλάτι και βράζουμε για 20 λεπτά.

Έτοιμο!



Developed by Sidebar | Photos | About