Καρπουζόπιτα Μήλου

Συνταγή από το GreekCook.gr
Δυσκολία
Μέτρια
Είδος
10 αρνητικές   Ψήφισε: δε μου άρεσε
Καρπουζόπιτα Μήλου http://greekcook.gr/images/recipes/h.jpg 3.4 31 5

Υλικά:
  • αλεύρι,
  • ζάχαρη,
  • 1 κουταλιά κανέλα,
  • η "ψίχα" ενός καρπουζιού λιωμένη και χωρίς τα κουκούτσια (σπάσιμο νέυρων δηλ...),
  • 2-3 κουταλιές μέλι και
  • λίγο σουσάμι
Eκτέλεση:
  • Ανακατεύετε όλα τα υλικά μέχρι να γίνουν ένας χυλός ούτε πολύ νερουλός, ούτε όμως και σφιχτός (γι' αυτό και δεν υπάρχει συγκεκριμένη ποσότητα ζάχαρης και αλευριού που πρέπει να βάλετε- ζάχαρη βάζετε κατά βούληση και αλεύρι ανάλογα με το πόσο νερουλό είναι το καρπούζι που χρησιμοποιείτε).
  • Λαδώνετε ένα ταψί με ελάχιστο λάδι (ίσα που να φαίνεται).
  • Ρίχνετε το μίγμα στο ταψί και πασπαλίζετε με το σουσάμι.
  • Ψήνετε στους 180 βαθμούς (στην σκάλα "πάνω-κάτω"), σε φούρνο που έχετε προθερμάνει, για περίπου 1 ώρα.
  • Μόλις το βγάλετε απο τον φούρνο του ρίχνετε το μέλι.
Καλή επιτυχία!




Developed by Sidebar | Photos | About