Μανιτάρια στο τηγάνι

Συνταγή από το GreekCook.gr
Δυσκολία
Μικρή
166 αρνητικές   Ψήφισε: δε μου άρεσε
Μανιτάρια στο τηγάνι http://greekcook.gr/images/recipes/h.jpg 3.2 451 5

Υλικά:
  • φρέσκα μανιτάρια (500 γραμ.)
  • 2 μεγάλα κρεμμύδια
  • λάδι
  • αλάτι - πιπέρι, (και γενικά ότι μυρωδικό και μπαχαρικό τραβάει η ψυχή σας)
Εκτέλεση:
  • Κόβετε τα μανιτάρια και τα κρεμμύδια σε ψιλές φέτες.
  • Βάζετε στο τηγάνι το λάδι να κάψει και μέσα τσιγαρίζετε τα μανιτάρια και τα κρεμμύδια μέχρι να πιούνε τα υγρά τους.
  • Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και γενικά τα μπαχαρικά κατά βούληση.... και έτοιμο
Σημείωση: Μπορείτε να το συνοδεύσετε με τζατζίκι ή γιαούρτι με λίγο σκόρδο.
Πρακτική συμβουλή: Για να κόψετε εύκολα τα μανιτάρια, μπορείτε να χρησιμοποίσετε τον "αβγουλοκόφτη" (το μηχανηματάκι που κόβει σε ψιλές φέτες τα αβγά).
Καλή επιτυχία!



Developed by Sidebar | Photos | About