Μανιτάρια γεμιστά

Συνταγή από το GreekCook.gr
Δυσκολία
Μικρή
3 αρνητικές   Ψήφισε: δε μου άρεσε
Μανιτάρια γεμιστά http://greekcook.gr/images/recipes/h.jpg 4.5 29 5

Υλικά:
  • μανιτάρια champignons μεγάλα
  • λουκάνικο Μυκόνου
  • ελαιόλαδο
  • ελάχιστο αλάτι και πιπέρι
  • 2 σκελίδες σκόρδου
  • δεντρολίβανο
Εκτέλεση:
  • Πλένουμε τα μανιτάρια και τους αφαιρούμε το κοτσανάκι. Ανακατεύουμε λίγο λάδι με ελάχιστο πιπέρι και αλάτι και αρκετό δεντρολίβανο και περνάμε τα μανιτάρια.
  • Καθαρίζουμε τα λουκάνικα απο τη φλούδα τους, τα ψιλοκόβουμε και γεμίζουμε τα μανιτάρια.
  • Τα τοποθετούμε σε ταψί με ελάχιστο λάδι, τις 2 σκελίδες σκόρδου και το δεντρολίβανο και τα βάζουμε σε προθερμασμένο δυνατό φούρνο.
Είναι νοστιμότατα ζεστά. Αν θέλουμε ένα πιάτο ιδιαίτερα παχυντικό!!!
Πρόταση:Πριν βάλουμε τα μανιτάρια στο φούρνο, μπορούμε να τα περιχύσουμε με κρέμα γάλακτος και να χρησιμοποιήσουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό αντί για δεντρολίβανο.



Developed by Sidebar | Photos | About