WATERCRESS
Φυτό το οποίο αναπτύσσεται σε ρηχά ρυάκια. Τα τραγανά και βαθιά πράσινα φύλλα του χρησιμοποιούνται σαν βότανα, πράσινη σαλάτα και σαν γαρνιτούρα. Μέλος της οικογένειας της μουστάρδας. Η γεύση του είναι χαρακτηριστικά πιπερίζουσα και ελαφρά δριμεία
Αλλιώτικο cheesecake
Υλικά: 1 ζαχαρούχο γάλα 3 αυγά μπισκότα miranda κανέλα 1 κουταλιά μέλι 1 γιαούρτι {κεσεδάκι} 1 ποτήρι αναρη καρύδια 1 κουταλάκι χυμό λεμονιού Εκτέλεση: Χτυπάμε το μέλι, τα μπισκότα και τα καρύδια. Σε...
Γεμιστό φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα παρμεζά
Υλικά: 2 φιλέτα κοτόπουλο 2 φέτες μπέικον 1 φέτα τυρί του τοστ ημίσκληρο 50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα 200ml κρέμα γάλακτος light 1 κ.σ. βούτυρο 1 κ.σ. λάδι 3 πατάτες αλάτι πιπέρι Εκτέλεση: Καθαρίζουμε...