Εκτέλεση:
Βάζω από το βράδυ το κρέας να φουσκώσει στο κρασί με τον κόλιαντρο και την αρτυσιά.
Την επόμενη μέρα το βγάζω από το ψυγείο. Σε μια κατσαρόλα βάζω λίγο λάδι και τσιγαρίζω το κρέας. Όταν τσιγαριστεί το κρέας ρίχνω το κρασί προσθέτοντας ακόμη λίγο κόλιαντρο, το αλάτι, το πιπέρι και το αφήνω να καταστηθεί.
Βάζω από το βράδυ το κρέας να φουσκώσει στο κρασί με τον κόλιαντρο και την αρτυσιά.
Την επόμενη μέρα το βγάζω από το ψυγείο. Σε μια κατσαρόλα βάζω λίγο λάδι και τσιγαρίζω το κρέας. Όταν τσιγαριστεί το κρέας ρίχνω το κρασί προσθέτοντας ακόμη λίγο κόλιαντρο, το αλάτι, το πιπέρι και το αφήνω να καταστηθεί.
Μοσχαράκι με μελιτζάνα και ελιές
Υλικά (για 4-6 άτομα): 1 μεγάλη μελιτζάνα χοντρό αλάτι 1/4 φλιτζ. τσαγιού (60ml) ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (έξτρα) 1 κιλό μοσχάρι τεμαχισμένο σε μικρά κομμάτια (μερίδες) 2 μέτρια ψιλοκομμένα...
Χοιρινό Αντριάννας
Εκτέλεση: 2-3 κιλά χοιρινό 1 ποτήρι του νερού κρασί κόκκινο 1 κουτί μανιτάρια κομμένα σε φέτες αλουμινόχαρτο μερικές ντομάτες και πιπεριές κομμένες σε φέτες λίγο κασέρι αλάτι πιπέρι ρίγανη Εκτέλεση:...
Ζυγούρι κοκκινιστό φούρνου
Υλικά: 1/5 κ. μπριζόλες από ζυγούρι - προβατίνα 8 ντομάτες μέτριες 1 ματσάκι μαϊντανό 2 ποτήρια κοκ. κρασί αλάτι πιπέρι μπαχάρι δαφνόφυλλο ρίγανη ελάχιστο λάδι Εκτέλεση: Τoποθετούμε το κρέας σε ταψί...