Εκτέλεση:
Πλένουμε το κρέας καλά και έπειτα το βάζουμε να βράσει στη κατσαρόλα με το νερό και το ξαφρίζουμε.
Το αφήνουμε στην φωτιά μαζί με τον κύβο λαχανικών μέχρι να το πιει σχεδόν όλο.
Στην συνέχεια πλένουμε τα πράσα και το κρεμμύδι και το κόβουμε κομματάκια. Το ρίχνουμε μέσα μαζί με το λάδι και το αφήνουμε να τηγανιστεί, γυρίζοντας το συνέχεια.
Όταν έχει πάρει χρώμα τότε ρίχνουμε το κρασί μαζί με το αλατοπίπερο και το σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία!
Πλένουμε το κρέας καλά και έπειτα το βάζουμε να βράσει στη κατσαρόλα με το νερό και το ξαφρίζουμε.
Το αφήνουμε στην φωτιά μαζί με τον κύβο λαχανικών μέχρι να το πιει σχεδόν όλο.
Στην συνέχεια πλένουμε τα πράσα και το κρεμμύδι και το κόβουμε κομματάκια. Το ρίχνουμε μέσα μαζί με το λάδι και το αφήνουμε να τηγανιστεί, γυρίζοντας το συνέχεια.
Όταν έχει πάρει χρώμα τότε ρίχνουμε το κρασί μαζί με το αλατοπίπερο και το σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία!
Μοσχαράκι με μελιτζάνα και ελιές
Υλικά (για 4-6 άτομα): 1 μεγάλη μελιτζάνα χοντρό αλάτι 1/4 φλιτζ. τσαγιού (60ml) ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (έξτρα) 1 κιλό μοσχάρι τεμαχισμένο σε μικρά κομμάτια (μερίδες) 2 μέτρια ψιλοκομμένα...
Χοιρινό Αντριάννας
Εκτέλεση: 2-3 κιλά χοιρινό 1 ποτήρι του νερού κρασί κόκκινο 1 κουτί μανιτάρια κομμένα σε φέτες αλουμινόχαρτο μερικές ντομάτες και πιπεριές κομμένες σε φέτες λίγο κασέρι αλάτι πιπέρι ρίγανη Εκτέλεση:...
Ζυγούρι κοκκινιστό φούρνου
Υλικά: 1/5 κ. μπριζόλες από ζυγούρι - προβατίνα 8 ντομάτες μέτριες 1 ματσάκι μαϊντανό 2 ποτήρια κοκ. κρασί αλάτι πιπέρι μπαχάρι δαφνόφυλλο ρίγανη ελάχιστο λάδι Εκτέλεση: Τoποθετούμε το κρέας σε ταψί...