Εκτέλεση:
Κόβουμε το χοιρινό σε κύβους περίπου 2 πόντους.
Σε ένα βαθουλό τηγάνι βάζουμε λάδι και τσιγαρίζουμε το χοιρινό. Μετά προσθέτουμε το κρασί.
Κτυπάμε τους σπόρους κόλιανδρου για να σπάσουν. Τους προσθέτουμε στο σκεύος και προσθέτουμε νερό περίπου να έρθει στη μέση του τηγανιού.
Τα αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να ψηθούν.
Μπορούμε να το συνοδεύουμε με πλιγούρι και σαλάτα.
Κόβουμε το χοιρινό σε κύβους περίπου 2 πόντους.
Σε ένα βαθουλό τηγάνι βάζουμε λάδι και τσιγαρίζουμε το χοιρινό. Μετά προσθέτουμε το κρασί.
Κτυπάμε τους σπόρους κόλιανδρου για να σπάσουν. Τους προσθέτουμε στο σκεύος και προσθέτουμε νερό περίπου να έρθει στη μέση του τηγανιού.
Τα αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να ψηθούν.
Μπορούμε να το συνοδεύουμε με πλιγούρι και σαλάτα.
Μοσχαράκι με μελιτζάνα και ελιές
Υλικά (για 4-6 άτομα): 1 μεγάλη μελιτζάνα χοντρό αλάτι 1/4 φλιτζ. τσαγιού (60ml) ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (έξτρα) 1 κιλό μοσχάρι τεμαχισμένο σε μικρά κομμάτια (μερίδες) 2 μέτρια ψιλοκομμένα...
Χοιρινό Αντριάννας
Εκτέλεση: 2-3 κιλά χοιρινό 1 ποτήρι του νερού κρασί κόκκινο 1 κουτί μανιτάρια κομμένα σε φέτες αλουμινόχαρτο μερικές ντομάτες και πιπεριές κομμένες σε φέτες λίγο κασέρι αλάτι πιπέρι ρίγανη Εκτέλεση:...
Ζυγούρι κοκκινιστό φούρνου
Υλικά: 1/5 κ. μπριζόλες από ζυγούρι - προβατίνα 8 ντομάτες μέτριες 1 ματσάκι μαϊντανό 2 ποτήρια κοκ. κρασί αλάτι πιπέρι μπαχάρι δαφνόφυλλο ρίγανη ελάχιστο λάδι Εκτέλεση: Τoποθετούμε το κρέας σε ταψί...