Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Μετά βάζουμε το αγριογούρουνο και στο τέλος τα πράσα, το αλάτι, το πιπέρι και τα μυρωδικά. Προσθέτουμε 3 ποτήρια νερό και αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για περίπου 2 ώρες. Αν χρειαστεί προσθέτουμε και άλλο νερό.
Όταν βράσει, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και την αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Συνοδεύεται με ρύζι, μακαρόνια ή πατάτες τηγανιτές.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι. Μετά βάζουμε το αγριογούρουνο και στο τέλος τα πράσα, το αλάτι, το πιπέρι και τα μυρωδικά. Προσθέτουμε 3 ποτήρια νερό και αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά για περίπου 2 ώρες. Αν χρειαστεί προσθέτουμε και άλλο νερό.
Όταν βράσει, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και την αφήνουμε να πάρει μια βράση.
Συνοδεύεται με ρύζι, μακαρόνια ή πατάτες τηγανιτές.
Κουνέλι λαγωτό
Υλικά: 2 τεμαχισμένα κουνέλια 1 φλιτζ. τσαγιού λάδι ½ μεσαίο κουτί πουμαρό 2 μέτρια σκόρδα 2 φλιτζ. τσαγιού χοντροκομμένο κρεμμύδι 1 φλιτζ. καφέ δυνατό ξύδι ή 2 ξύδι εμπορίου 1 ½ πακέτο...
Κουνέλι σαλμί
Υλικά: 1 κουνέλι (ένα με ενάμιση κιλό), κομμένο σε μερίδες 200 γραμ. πράσινες ελιές τσακιστές 200 γραμ. δαμάσκηνα 1 φακελάκι κουκουνάρι 3 καρότα ½ κουτιού χυμό ντομάτας 2 φύλλα δάφνης 5-6...