Εκτέλεση:
Χτυπάμε το μέλι, τα μπισκότα και τα καρύδια.
Σε ένα μεγάλο πυρέξ βάζουμε το μίγμα μας.
Χτυπάμε το ζαχαρούχο, τα αυγά, το γιαούρτι και την αναρη με το χυμό λεμονιού. Βάζουμε από πάνω από τα μπισκότα την κρέμα μας.
Βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα.
Αν θέλετε γαρνίρετε με μαρμελεδα της αρεσκείας σας.
Καλή επιτιχια!
Χτυπάμε το μέλι, τα μπισκότα και τα καρύδια.
Σε ένα μεγάλο πυρέξ βάζουμε το μίγμα μας.
Χτυπάμε το ζαχαρούχο, τα αυγά, το γιαούρτι και την αναρη με το χυμό λεμονιού. Βάζουμε από πάνω από τα μπισκότα την κρέμα μας.
Βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα.
Αν θέλετε γαρνίρετε με μαρμελεδα της αρεσκείας σας.
Καλή επιτιχια!

Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...

Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...