Επικαλυψη:
Τρόπος παρασκευής
Ανακατεύουμε τα αυγά με την ζάχαρη και το αλάτι, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος την πάστα φιστίκι, το αλεύρι με το μπέικιν και τέλος το βούτυρο λιωμένο και τέλος την αμαρένα. Ψήνουμε στους 160ο c.
Βράζουμε την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε τα υπόλοιπα.
- 500 γρ. κρέμα γάλακτος
- 300 γρ. λευκή σοκολάτα
- 200 γρ. πάστα φουντουκιού
- 10 γρ. ζελατίνη
- σπασμένα φουντούκια
Τρόπος παρασκευής
Ανακατεύουμε τα αυγά με την ζάχαρη και το αλάτι, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος την πάστα φιστίκι, το αλεύρι με το μπέικιν και τέλος το βούτυρο λιωμένο και τέλος την αμαρένα. Ψήνουμε στους 160ο c.
Βράζουμε την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε τα υπόλοιπα.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...