Εκτέλεση:
Λιώνουμε σε μια κατσαρόλα το βιτάμ.
Αφού έχει λιώσει, ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα, τα ανακατεύουμε καλά και συνεχίζουμε ρίχνοντας σιγά σιγά και το κακάο. Κακάο ρίχνουμε περισσότερο από το μισό κουτί, αν όμως θέλουμε να είναι η μερέντα πιο σφιχτή το ρίχνουμε όλο.
Είναι πολύ νόστιμη. Αν θέλουμε τη βάζουμε στο ψυγείο.
Λιώνουμε σε μια κατσαρόλα το βιτάμ.
Αφού έχει λιώσει, ρίχνουμε το ζαχαρούχο γάλα, τα ανακατεύουμε καλά και συνεχίζουμε ρίχνοντας σιγά σιγά και το κακάο. Κακάο ρίχνουμε περισσότερο από το μισό κουτί, αν όμως θέλουμε να είναι η μερέντα πιο σφιχτή το ρίχνουμε όλο.
Είναι πολύ νόστιμη. Αν θέλουμε τη βάζουμε στο ψυγείο.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...