Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ ανακατεύω: τη φέτα, τον μαϊντανό, το ελαιόλαδο.
Γεμίζω τις πιπεριές με το μείγμα και από πάνω ρίχνω το ψιλοκομμένο μπέικον.
Τέλος, τις βάζω σε ένα πυρέξ που έχω βουτυρώσει από πριν και τις ψήνω στο grill μέχρι να ροδίσουν.
Σε ένα μπολ ανακατεύω: τη φέτα, τον μαϊντανό, το ελαιόλαδο.
Γεμίζω τις πιπεριές με το μείγμα και από πάνω ρίχνω το ψιλοκομμένο μπέικον.
Τέλος, τις βάζω σε ένα πυρέξ που έχω βουτυρώσει από πριν και τις ψήνω στο grill μέχρι να ροδίσουν.

Κολοκυθοανθοί γεμιστοί τηγανητοί
Υλικά (για 4 άτομα) 20 κολοκυθοανθοί μεγάλοι (ολόφρεσκα λουλούδια από κολοκύθια) 200 γραμ. φέτα τριμμένη 100 γραμ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη μαϊντανό ψιλοκομμένο λάδι για τηγάνισμα 2 αυγά Υλικά για το...