Δεύτερο μείγμα:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά του πρώτου μίγματος σε ένα μπολ.
Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα μικρό ταψί και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς στον αέρα.
Πασπαλίζουμε τη ζάχαρη και το κακάο στο ταψί.
Ρίχνουμε το νερό και βάζουμε το ταψί στον φούρνο μέχρι να κάνει κρούστα.
Καλή Επιτυχία!!!
- 1 φλ. ζάχαρη
- 1/4 φλ. κακάο
- 1 1/3 νερό (ζεστό)
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά του πρώτου μίγματος σε ένα μπολ.
Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα μικρό ταψί και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170 βαθμούς στον αέρα.
Πασπαλίζουμε τη ζάχαρη και το κακάο στο ταψί.
Ρίχνουμε το νερό και βάζουμε το ταψί στον φούρνο μέχρι να κάνει κρούστα.
Καλή Επιτυχία!!!
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...