Εκτέλεση:
Βάζουμε το γάλα εβαπορέ να παγώσει σε ένα μπολ στην κατάψυξη.
Όταν παγώσει το χτυπάμε με το μίξερ έως ότου να αφρατέψει.
Μετά προσθέτουμε και χτυπάμε το ζαχαρούχο γάλα με το υπόλοιπο μίγμα και προσθέτουμε και τη σκόνη.
Όταν είναι έτοιμο βάζουμε είτε σιρόπι ή ότι θέλουμε μέσα και το βάζουμε στην κατάψυξη.
Βάζουμε το γάλα εβαπορέ να παγώσει σε ένα μπολ στην κατάψυξη.
Όταν παγώσει το χτυπάμε με το μίξερ έως ότου να αφρατέψει.
Μετά προσθέτουμε και χτυπάμε το ζαχαρούχο γάλα με το υπόλοιπο μίγμα και προσθέτουμε και τη σκόνη.
Όταν είναι έτοιμο βάζουμε είτε σιρόπι ή ότι θέλουμε μέσα και το βάζουμε στην κατάψυξη.
Στρούντελ με καρύδια
Υλικά: 1 πακέτο φύλλου ζύμης κουρού (Κανάκη) 4-5 κουταλιές σούπας βούτυρο χυμό 1 λεμονιού 100 γραμ. σταφίδες ½ κουταλάκι κανέλα ½ κουταλάκι γαρίφαλλο 4 μήλα 150 γραμ. χοντροτριμένα...
Χαλβάς με σιμιγδάλι
Υλικά 2 φλιτζάνια τσαγιού σιμιγδάλι χονδρό 1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι μέλι 5 φλιτζάνια νερό 1/2 φλιτζάνι καρυδόψιχα 1/4 ξανθές σταφίδες 2 κομμάτια κανέλα 3 γαρίφαλα 1 φλούδα...