Εκτέλεση:
Ξεκινάμε κόβοντας το κρέας μας σε κύβους όχι πολύ μεγάλους για να μπορούμε μετά να το τυλιξουμε με το μπέικων και τα αλατοπιπερώνουμε .
Σοτάρουμε το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα. Στη συνέχεια όταν το βγάλουμε το τυλίγουμε με το μπέικον καρφιτσώνοντας το με μια οδοντογλυφίδα.
Αλευρώνουμε, το περνάμε από το αυγό και έπειτα από την φρυγανιά. Βάζουμε σε ένα ταψί λαδόκολλα για να μην μας κολλήσουν και τα ψήνουμε ίσα ίσα να ροδοκοκκινίσουν.
Συνοδεύεται πολύ ωραία με μια sauce μουστάρδας.
Ξεκινάμε κόβοντας το κρέας μας σε κύβους όχι πολύ μεγάλους για να μπορούμε μετά να το τυλιξουμε με το μπέικων και τα αλατοπιπερώνουμε .
Σοτάρουμε το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα. Στη συνέχεια όταν το βγάλουμε το τυλίγουμε με το μπέικον καρφιτσώνοντας το με μια οδοντογλυφίδα.
Αλευρώνουμε, το περνάμε από το αυγό και έπειτα από την φρυγανιά. Βάζουμε σε ένα ταψί λαδόκολλα για να μην μας κολλήσουν και τα ψήνουμε ίσα ίσα να ροδοκοκκινίσουν.
Συνοδεύεται πολύ ωραία με μια sauce μουστάρδας.
Μοσχαράκι με μελιτζάνα και ελιές
Υλικά (για 4-6 άτομα): 1 μεγάλη μελιτζάνα χοντρό αλάτι 1/4 φλιτζ. τσαγιού (60ml) ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (έξτρα) 1 κιλό μοσχάρι τεμαχισμένο σε μικρά κομμάτια (μερίδες) 2 μέτρια ψιλοκομμένα...
Χοιρινό Αντριάννας
Εκτέλεση: 2-3 κιλά χοιρινό 1 ποτήρι του νερού κρασί κόκκινο 1 κουτί μανιτάρια κομμένα σε φέτες αλουμινόχαρτο μερικές ντομάτες και πιπεριές κομμένες σε φέτες λίγο κασέρι αλάτι πιπέρι ρίγανη Εκτέλεση:...
Ζυγούρι κοκκινιστό φούρνου
Υλικά: 1/5 κ. μπριζόλες από ζυγούρι - προβατίνα 8 ντομάτες μέτριες 1 ματσάκι μαϊντανό 2 ποτήρια κοκ. κρασί αλάτι πιπέρι μπαχάρι δαφνόφυλλο ρίγανη ελάχιστο λάδι Εκτέλεση: Τoποθετούμε το κρέας σε ταψί...