ANGLAISE, A L’
Στην Γαλλική κουζίνα, πιάτα που έχουν το Αγγλικό στιλ, δηλαδή συνήθως απλά βρασμένα ή ψητά, ή καλυμμένο[3~α με αυγό και ψίχα και τηγανισμένα

Κοτόπουλο με κάρρυ
Υλικά: 1 κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια 1 καρότο τριμμένο στο χοντρό τρίφτη μανιτάρια κομμένα σε φέτες μπιζέλια(1 χούφτα) 1 κρεμμύδι 2 κουταλάκια κάρρυ νερό για το ψήσιμο λάδι αλάτι πιπέρι...

Πεντανόστιμα και γρήγορα τρουφάκια με κακάο και ινδοκάρυδο
Υλικά: 1 πακέτο μπισκότα τύπου πτι-μπερ 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 1 πακέτο ινδοκάρυδο 1 κ.σ. κακάο λίγο κονιάκ Εκτέλεση: Λιώνουμε σε μπλέντερ τα μπισκότα εώς ότου γίνουν σκόνη και τα βάζουμε σε μια...