BERCY
κλασσική Γαλλική σάλτσα. Φτιάχνεται από ψάρι με άσπρο κρασί και ψάρι fummet, ρεντουσαρισμένο με κρεμμύδια και τελειώνοντας με βούτυρο και μαϊντανό. Επίσης, χρησιμοποιείται με γλάσο κρέατος και μοσχαρίσιο μεδούλι για ψητά κρέατα
Μους λεμόνι με μασκαρπόνε
Υλικά (για 4 μπολάκια): 250 γρ. μασκαρπόνε 80 γρ. άχνη χυμό από 2 μέτρια λεμόνια ξύσμα από 1 λεμόνι 200 γρ. κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά μπισκότα Μιράντα(1-2 σε κάθε μπολάκι) Εκτέλεση: Χτυπάμε στο...
Γεμιστό φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα παρμεζά
Υλικά: 2 φιλέτα κοτόπουλο 2 φέτες μπέικον 1 φέτα τυρί του τοστ ημίσκληρο 50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα 200ml κρέμα γάλακτος light 1 κ.σ. βούτυρο 1 κ.σ. λάδι 3 πατάτες αλάτι πιπέρι Εκτέλεση: Καθαρίζουμε...
Παγωτό σάντουιτς
Υλικά: 1 κουτί εβαπορέ 1/2 κουτί ζαχαρούχο γαλα 1 φάκελο garni 2 κουτιά μπισκότα πτι-μπερ Εκτέλεση: Βάζουμε στο μίξερ το εβαπορέ και το ζαχαρούχο και χτυπάμε για 5 λεπτά. Έπειτα προσθετουμε το garni...