WALDORF SALAD
Κομμένα μήλα, σέλερι και καρύδια σε μαγιονέζα. Δημιουργήθηκε από τον Όσκαρ Τσίρκι του Ξενοδοχείου Γουώλντορφ Αστόρια στην Νέα Υόρκη, πριν το τέλος του προπροηγούμενου αιώνα, παρόλο που τα καρύδια προστέθηκαν αργότερα

Ιταλικά μακαρόνια καρμπονάρα
Υλικά: 1 πακέτο μακαρόνια (κατά προτίμηση λαζανάκια) 2 αβγά 1 πακέτο μπέικον 1 κουτάκι κρέμα γάλακτος (τυρί) Εκτέλεση: Βράζουμε τα μακαρόνια ώστε να μην είναι πολύ μαλακά. Βάζουμε σε ένα μπολ τα αβγά...

Μους λεμόνι με μασκαρπόνε
Υλικά (για 4 μπολάκια): 250 γρ. μασκαρπόνε 80 γρ. άχνη χυμό από 2 μέτρια λεμόνια ξύσμα από 1 λεμόνι 200 γρ. κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά μπισκότα Μιράντα(1-2 σε κάθε μπολάκι) Εκτέλεση: Χτυπάμε στο...