WESTFALISCHE SCHINKEN

Γερμανικό ζαμπόν. Παρασκευάζεται από γουρούνια που έχουν τραφεί με καλαμπόκι. Σύμφωνα με ορισμένους, είναι ποιοτικά ισάξιο με το prosciutto, Bayonne και το Smithfield. Το κρέας είναι ελαφρά καπνιστό, ξηραμένο αλλά όχι μαγειρεμένο. Σερβίρεται σε εξαιρετικά λεπτές φέτες, με ψωμί pumpernickel

ΓΛΥΚΑ

Μηλόπιτα

Υλικά: 1 πακέτο φύλλο σφολιάτας 1/2 κούπα καρύδι σε σκόνη 1/2 κούπα φουντούκι σε σκόνη 1 κούπα γάλα 4 κ.σ. ζάχαρη 3 κ.σ. άνθος αραβοσίτου 4 μήλα 1 κ.σ. βιτάμ 1 αυγό Εκτέλεση: Αλείφουμε ένα ταψάκι με...

ΓΛΥΚΑ

Κουραμπιέδες με σοκολάτα

Υλικά: 250 γρ. βούτυρο γάλακτος 1/2 κούπα άχνη ζάχαρη 1/2 κούπα αμύγδαλο καρβουντισμένο 2 βανίλιες 2 κ.σ. κονιάκ 2 κ.σ. ανθόνερο 4 κούπες αλεύρι [για όλες τις χρήσεις] 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ...

ΠΙΤΕΣ, ΦΥΛΛΑ, ΖΥΜΕΣ

Πίτσα με ζύμη κουρού

Υλικά: Για τη ζύμη: Υλικά: 1 κιλό αλεύρι 350 γρ. νερό 350 γρ. βούτυρο 25 γρ. αλάτι 25 γρ. ζάχαρη 25 γρ. μαγιά 3-4 αυγά Για τη γέμιση: (όσο σας κάνει όρεξη από το καθένα) Hot (ή Mild για όσους δεν...