Εκτέλεση:
Σε μια λεκάνη βάζουμε το αρνάκι. Ρίχνουμε με τη σειρά τα υλικά της μαρινάδας και ανακατεύουμε πολύ καλά το αρνάκι μας με τη μαρινάδα.
Κατόπιν βάζουμε το κρέας σε ένα ταψί, ρίχνουμε λίγο κρασί και λίγο νερό.
Έχουμε προθερμάνει το φούρνο στους 175 βαθμούς, ψήνουμε για μιάμιση ώρα.
Στη συνέχεια βγάζουμε το κρέας από το φούρνο το γυρίζουμε και το αφήνουμε να πάρει χρώμα περίπου 30 λεπτά ακόμα.
Σε μια λεκάνη βάζουμε το αρνάκι. Ρίχνουμε με τη σειρά τα υλικά της μαρινάδας και ανακατεύουμε πολύ καλά το αρνάκι μας με τη μαρινάδα.
Κατόπιν βάζουμε το κρέας σε ένα ταψί, ρίχνουμε λίγο κρασί και λίγο νερό.
Έχουμε προθερμάνει το φούρνο στους 175 βαθμούς, ψήνουμε για μιάμιση ώρα.
Στη συνέχεια βγάζουμε το κρέας από το φούρνο το γυρίζουμε και το αφήνουμε να πάρει χρώμα περίπου 30 λεπτά ακόμα.
Μοσχαράκι με μελιτζάνα και ελιές
Υλικά (για 4-6 άτομα): 1 μεγάλη μελιτζάνα χοντρό αλάτι 1/4 φλιτζ. τσαγιού (60ml) ελαιόλαδο 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο (έξτρα) 1 κιλό μοσχάρι τεμαχισμένο σε μικρά κομμάτια (μερίδες) 2 μέτρια ψιλοκομμένα...
Χοιρινό Αντριάννας
Εκτέλεση: 2-3 κιλά χοιρινό 1 ποτήρι του νερού κρασί κόκκινο 1 κουτί μανιτάρια κομμένα σε φέτες αλουμινόχαρτο μερικές ντομάτες και πιπεριές κομμένες σε φέτες λίγο κασέρι αλάτι πιπέρι ρίγανη Εκτέλεση:...
Ζυγούρι κοκκινιστό φούρνου
Υλικά: 1/5 κ. μπριζόλες από ζυγούρι - προβατίνα 8 ντομάτες μέτριες 1 ματσάκι μαϊντανό 2 ποτήρια κοκ. κρασί αλάτι πιπέρι μπαχάρι δαφνόφυλλο ρίγανη ελάχιστο λάδι Εκτέλεση: Τoποθετούμε το κρέας σε ταψί...