Εκτέλεση:
Κόβουμε το μπρόκολο σε χοντρά κομμάτια και το βράζουμε.
Όταν μαλακώσει αρκετά το βάζουμε σε ένα ταψάκι. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με όλα τα υλικα εκτός από το κασέρι. Ρίχνουμε το μίγμα στο ταψί ώστε να σκεπάσει το μπρόκολα και τα ψήνουμε όλα μαζί στους 250 βαθμούς για 15-20 λεπτά. Μετά ρίχνουμε το κασέρι από πάνς και τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσει.
Σερβίρεται ζεστό.
Κόβουμε το μπρόκολο σε χοντρά κομμάτια και το βράζουμε.
Όταν μαλακώσει αρκετά το βάζουμε σε ένα ταψάκι. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με όλα τα υλικα εκτός από το κασέρι. Ρίχνουμε το μίγμα στο ταψί ώστε να σκεπάσει το μπρόκολα και τα ψήνουμε όλα μαζί στους 250 βαθμούς για 15-20 λεπτά. Μετά ρίχνουμε το κασέρι από πάνς και τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσει.
Σερβίρεται ζεστό.
Κολοκυθοανθοί γεμιστοί τηγανητοί
Υλικά (για 4 άτομα) 20 κολοκυθοανθοί μεγάλοι (ολόφρεσκα λουλούδια από κολοκύθια) 200 γραμ. φέτα τριμμένη 100 γραμ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη μαϊντανό ψιλοκομμένο λάδι για τηγάνισμα 2 αυγά Υλικά για το...