ALEMANDE
Μοσχάρι veloute, ρετουσαρισμένο με λευκό κρασί και απόσταγμα μανιταριών. Του δίνουν γεύση με χυμό λεμονιού και το δένουν με κρόκους αυγών. Η σάλτσα Allemande (σημαίνει «Γερμανική σάλτσα») αποτελεί βασική σάλτσα της Γαλλικής κουζίνας

Ψωμάκια μπύρας
Υλικά: 1 κουτάκι μπύρα 1/2 κιλό αλεύρι φαρίνα (μόνο φαρίνα) 1 κ.γ. αλάτι 1 αυγό για επικάλυψη λίγο σουσάμι (προαιρετικά) Εκτέλεση: Βάζουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με το αλάτι και ρίχνουμε τη μπύρα....