BOLETUS
είδος άγριου μανιταριού, ιδιαίτερα εκτιμητό. Είναι ευρέως γνωστό ως bolete, cepe ή porcino. Το συγκεκριμμένο μανιτάρι μεγαλώνει στα εδάφη βελανιδιών και καστανόδεντρων από τον Ιούνιο μέχρι τον Νοέμβριο. Καταναλώνεται σε φρέσκια ή αποξηραμένη μορφή
Σοκολατένια μπολ
Υλικά (για 5 μπολ): 2 κουβερτούρες 15 μπισκότα πτι-μπερ φρέσκο γάλα βούτυρο σοφτ μπανάνα ή φράουλες (ανάλογα με την προτίμιση) Εκτέλεση: Λιώνουμε την κουβερτούρα και αφού λιώσει ρίχνουμε λίγο βούτυρο...
Gourmet ψαρόσουπα βλάχου ala Pandespani
Υλικά: 1 κιλό ψάρι βλάχος (ή ροφός ή σψυρίδα ή στείρα) σε φέτες ή και ολόκληρο 8 μεσαίες πατάτες καθαρισμένες 2 μεσαία κρεμμύδια κομμένα στα 2 4 καρότα καθαρισμένα 1 κομμάτι σέλερι χοντροκομμένο 50...