ΜΑΡΣΑΛΑ

Κρασί από τη Σικελία.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΜΑΡΣΑΛΑ

ΙΣΤΟΡΙΚΑ

Η ιστορία του τιραμισού

Η αυθεντική συνταγή του τιραμισού είναι πολύπλοκη γιατί θέλει μόνο παντεσπάνι μουσκεμένο με μπράντυ ή μαρσάλα, κρέμα γάλακτος και μαλακά τυριά για επικάλυψη, και φυσικά όμορφο γαρνίρισμα. Οι...

ΓΛΥΚΑ

Τιραμισού

Υλικά (για 4-6 άτομα): 250 γραμ. τυρί μασκαρπόνε (σε θερμοκρασία δωματίου) ¾ φλυτζανιού ζάχαρη 4 κρόκοι αβγών (πάρα πολύ φρέσκoι) ¾ φλυτζανιού κρέμα γάλακτος 2 βανίλιες ½...