PARATHA (ΠΑΡΑΘΑ)
ψωμί από αλεύρι ολικής αλέσεως και ενισχυμένο με λίπος και αλάτι. Το διπλώνουν σε σχήμα τριγώνου και το γεμίζουν με χόρτα, μπαχαρικά, μαγειρεμένα λαχανικά ή κρέας. Τα υλικά αυτά μπορεί να είναι πλασμένα και μαζί με τη ζύμη.

Σοκολατένια μπολ
Υλικά (για 5 μπολ): 2 κουβερτούρες 15 μπισκότα πτι-μπερ φρέσκο γάλα βούτυρο σοφτ μπανάνα ή φράουλες (ανάλογα με την προτίμιση) Εκτέλεση: Λιώνουμε την κουβερτούρα και αφού λιώσει ρίχνουμε λίγο βούτυρο...

Γαριδομακαρονάδα του Μητσάρα
Υλικά: 500 γρ. μακαρόνια ό,τι επιθυμείτε 500 γρ. γαρίδες κατά προτίμηση φρέσκιες 1 ποτήρι φρέσκο χυμό ντομάτας 1/2 ποτήρι λάδι 1/2 ποτήρι του κρασιού ούζο ή τσίπουρο 3 σκελίδες σκόρδο αλάτι πιπέρι...

Γεμιστό φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα παρμεζά
Υλικά: 2 φιλέτα κοτόπουλο 2 φέτες μπέικον 1 φέτα τυρί του τοστ ημίσκληρο 50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα 200ml κρέμα γάλακτος light 1 κ.σ. βούτυρο 1 κ.σ. λάδι 3 πατάτες αλάτι πιπέρι Εκτέλεση: Καθαρίζουμε...