YEN WO
Η φωλιά των ορεσίβιων πουλιών θεωρείται ιδιαίτερα καλή λιχουδιά στην Κινέζικη κουζίνα. Οι ξηρές φωλιές, είτε άσπρες είτε μαύρες, μουλιάζονται σε νερό για να αποκτήσουν την ζελατινοειδή υφή τους και χρησιμοποιούνται ως γαρνιτούρα σε σούπες σε δεξιώσεις ή ειδικές περιστάσεις. Ιδιαίτερα ακριβή. Ειδικά οι άσπρες

Cheesecake
Υλικά: 2 συσκευασίες τυρί κρέμα (Philadelphia) 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί κρέμα γάλακτος 1,5 κουτί μπισκότα digestive χυμό δύο λεμονιών βούτυρο κανέλα λίγο λικέρ μαρμελάδα της αρεσκείας σας...

Γεμιστό φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα παρμεζά
Υλικά: 2 φιλέτα κοτόπουλο 2 φέτες μπέικον 1 φέτα τυρί του τοστ ημίσκληρο 50 γρ. τριμμένη παρμεζάνα 200ml κρέμα γάλακτος light 1 κ.σ. βούτυρο 1 κ.σ. λάδι 3 πατάτες αλάτι πιπέρι Εκτέλεση: Καθαρίζουμε...

Σοκολατένια μπολ
Υλικά (για 5 μπολ): 2 κουβερτούρες 15 μπισκότα πτι-μπερ φρέσκο γάλα βούτυρο σοφτ μπανάνα ή φράουλες (ανάλογα με την προτίμιση) Εκτέλεση: Λιώνουμε την κουβερτούρα και αφού λιώσει ρίχνουμε λίγο βούτυρο...