ΜΑΝΤΗΛΑΡΙΑ

ποικιλία μαύρου σταφυλιού, δίνει το ομώνυμο κρασί, 16-18 βαθμών , γλυκό, παχύ, σχεδόν μαύρο, με έντονα αρώματα εσπεριδοειδών και ρόδων. Χρησιμοποιείται όπως και η ποικιλία Μονεμβασιά για να δίνει χρώμα σε άλλα κρασιά.

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΜΑΝΤΗΛΑΡΙΑ

ΚΡΑΣΙΑ

To Βισάντο της Σαντορίνης

Η Σαντορίνη, «κόρη κορυφαίου θυμού» όπως την αποκάλεσε ο ποιητής, είναι ένα νησί γεμάτο αντιθέσεις. Η ηφαιστειογενής προέλευσή της την προίκισε όχι μόνο με το μοναδικό σε φυσικό κάλλος τοπίο της, μα...