BAIN-MARIE
Γαλλική ορολογία. Δοχείο με ζεστό νερό με ένα μικρότερο δοχείο μέσα του. Χρησιμοποιείται για να εξασφαλίσει αργό και ομοιόμορφο μαγείρεμα και για να εμποδίσει την υπερθέρμανση του περιεχομένου
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ BAIN-MARIE
Φιλέτο λαυράκι με σαμπαγιόν πορτοκαλιού
Προσοχή: Διαβάστε όλη την συνταγή πριν αρχίσετε να την εκτελείτε βήμα προς βήμα, καθότι, όπως θα δείτε, πολλά από τα ενδιάμεσα στάδια απαιτούν αρχική προετοιμασία... Υλικά για 2 άτομα: 2 μέτρια...