κεντροαφρικάνικο δέντρο με πολύ χοντρό κορμό. Ο καρπός του, που αποκαλείτε μαϊμουδόψωμο, τρώγεται φρέσκοw και δημιουργεί ένα αναζωογονητικό και υγιεινό ρόφημα, ενώ τα βρώσιμα φύλλα του αποξηραίνονται και γίνονται σκόνη
Υλικά: 500 γρ. αλεύρι σκληρό ή για όλες τις χρήσεις 5 αυγά ελάχιστο νερό (αν χρειαστεί) αλεύρι για αλεύρωμα Εκτέλεση: Κοσκινίζετε το αλεύρι και ανοίγετε στο κέντρο μια λακκούβα. Ρίχνετε μέσα τα αυγά,...