ALTENBURGER
Ένα μαλακό, Γερμανικό τυρί. Παρασκευάζεται από γάλα κατσίκας ή κατσίκας και αγελάδας αναμειγμένα. Έχει μία γευστική άσπρη μούχλα στο εξωτερικό και κρεμώδες, απαλό και γευστικό εσωτερικό
![](http://greekcook.gr/cache/06/06d978308e981ac0ffe1b44e9ac2c8af.png)
Κοτόπουλο με κάρρυ
Υλικά: 1 κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια 1 καρότο τριμμένο στο χοντρό τρίφτη μανιτάρια κομμένα σε φέτες μπιζέλια(1 χούφτα) 1 κρεμμύδι 2 κουταλάκια κάρρυ νερό για το ψήσιμο λάδι αλάτι πιπέρι...
![](http://greekcook.gr/cache/42/420977b6e46d0db3c785e72b8369c8d8.png)
Μαρμελάδα Φράουλα
Υλικά: 1 κιλό φράουλες 600 γρ. έως 1 κιλό ζάχαρη 1/4 φλ. χυμό λεμόνι Εκτέλεση: Οι φράουλες πρέπει να είναι ώριμες αλλά γερές. Τις πλένουμε καλά, κόβουμε τα κοτσάνια τους και τις βάζουμε σε λεκάνη....