BO NHUNG DAM
βιετναμέζικη εκδοχή του Mongolian hot pot. Τεμαχισμένο κρέας βοδινού, ποσέ σε αρωματισμένο ζωμό και μετά ρολλαριστό σε φύλλα μαρουλιού με κρεμμύδι και τζίντζερ. Σερβίρεται με σάλτσα nuoc mam
Κοτόπουλο με κάρρυ
Υλικά: 1 κοτόπουλο κομμένο σε μικρά κομμάτια 1 καρότο τριμμένο στο χοντρό τρίφτη μανιτάρια κομμένα σε φέτες μπιζέλια(1 χούφτα) 1 κρεμμύδι 2 κουταλάκια κάρρυ νερό για το ψήσιμο λάδι αλάτι πιπέρι...
Μπισκότα στροβιλιστά
Υλικά: 1/2 φλ. βούτυρο 3/4 φλ. ζάχαρη 2 κ.γ. βανίλια υγρή 1 αβγό 1 3/4 φλ. αλεύρι 1/2 κ.γ. μπέικιν 1/2 κ.γ. αλάτι 30 γρ. κουβερτούρα 1 κ.σ. γάλα Εκτέλεση: Λιώστε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα και...











