BOSTON BAKED BEANS
φασόλια αρωματισμένα με μελλάσα. Το πιάτο περιέχει επίσης παστό χοιρινό ψημένο σε γάστρα. Αρχικά ετοιμαζόταν το Σάββατο και μαγειρευόταν σε κοινό φούρνο έτσι ώστε να μπορούν οι Πουριτανοί να παρακολουθούν την λειτουργεία του Σαββάτου (ενίσχυσε την ονομασία της Βοστόνης ως η Πόλη των φασολιών)
Καλαμαράκια γεμιστά
Υλικά: 1 κιλό καλαμαράκια λίγο λάδι 1 κρεμμύδι ξερό μεγάλο κρεμμύδι φρέσκο(όσο θέλετε) 1/2 ποτήρι ρύζι αλάτι πιπέρι 3/4 ποτηριού κρασί άσπρο 2 κουταλάκια ντοματοπελτέ διαλυμένο σε 1 ποτήρι νερό νερό...
Παγωτό σάντουιτς
Υλικά: 1 κουτί εβαπορέ 1/2 κουτί ζαχαρούχο γαλα 1 φάκελο garni 2 κουτιά μπισκότα πτι-μπερ Εκτέλεση: Βάζουμε στο μίξερ το εβαπορέ και το ζαχαρούχο και χτυπάμε για 5 λεπτά. Έπειτα προσθετουμε το garni...











