BUTTERMILK
τα κατάλοιπα από χτυπημένο γάλα. Περιέχει την καζεΐνη του γάλακτος, η οποία έχει μία ελαφρά πικρή γεύση. Εύπεπτο. Χρησιμοποιείται συχνά με μπέηκιν σόδα για ψωμιά και ζύμες
![](http://greekcook.gr/cache/42/420977b6e46d0db3c785e72b8369c8d8.png)
Μαρμελάδα Φράουλα
Υλικά: 1 κιλό φράουλες 600 γρ. έως 1 κιλό ζάχαρη 1/4 φλ. χυμό λεμόνι Εκτέλεση: Οι φράουλες πρέπει να είναι ώριμες αλλά γερές. Τις πλένουμε καλά, κόβουμε τα κοτσάνια τους και τις βάζουμε σε λεκάνη....
![](http://greekcook.gr/cache/1e/1eb6b3751aa595d6cf7024724be8fd30.png)
Gourmet ψαρόσουπα βλάχου ala Pandespani
Υλικά: 1 κιλό ψάρι βλάχος (ή ροφός ή σψυρίδα ή στείρα) σε φέτες ή και ολόκληρο 8 μεσαίες πατάτες καθαρισμένες 2 μεσαία κρεμμύδια κομμένα στα 2 4 καρότα καθαρισμένα 1 κομμάτι σέλερι χοντροκομμένο 50...
![](http://greekcook.gr/cache/fd/fd8b3a72f57fd480fa7e845ac5d358c9.png)
Cheesecake
Υλικά: 2 συσκευασίες τυρί κρέμα (Philadelphia) 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί κρέμα γάλακτος 1,5 κουτί μπισκότα digestive χυμό δύο λεμονιών βούτυρο κανέλα λίγο λικέρ μαρμελάδα της αρεσκείας σας...