ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ
αφού πασπαλίσουμε τα κομμάτια κρέατος με αλάτι και μυρωδικά, περνάμε το κρέας από αλεύρι, χτυπημένο αυγό και τριμμένη φρυγανιά. Το πανάρισμα του κρέατος πριν το ψήσιμο το βοηθά να παραμείνει ζουμερό και τρυφερό.
ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ
Κεφτέδες με ρύζι
Υλικά: 2 φλυτζάνια ρύζι 1 μικρό κουτί σάλτσα ντομάτας λίγο μαϊντανό και δυόσμο τυρί φέτα σέλινο και κρεμμύδια [προαιρετικά] γάλα γαλέττα και αλεύρι [γιά πανάρισμα] μοσχοκάρυδο αλάτι και πιπέρι...
Μπακαλιάρος Τηγανητός (Fish sticks)
Μπακαλιάρος στο τηγάνι Εν αρχή τα υλικά: μπακαλιάρος ή βακαλάος, κατεψυγμένος ή παστός γύρω στο μισό κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 200 γρ. φρυγανιά τριμμένη 100 γρ. ένα ποτήρι νερό Εκτέλεση: Κατά...