UDON

είδος νούντλς, ευρέως διαδεδομένο στη Δυτ.Ιαπωνία. Φτιάχνεται από αλεύρι σιταριού. Μπορούν να σερβιριστούν εκτός από ζεστά και κρύα μέσα σε ζωμό, συνήθως το καλοκαίρι

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ UDON

ΤΟ ΕΒOΜΑΔΙΑΙΟ ΣΟΥ ΜΕΝΟΥ

Food Brother: H επιστροφή του ψυχωτικού κοιλιόδουλου.

Εισαγωγικές Πληροφορίες (για να ξέρουμε και με τί έχουμε να κάνουμε): Ηλικία: 27 Υψος: 170cm Βάρος: 80kg (να τ'αφήσω;) Tόπος: Λονδίνο, Αγγλία, και Τέϋναμ, Κέντ (Αγγλία επίσης), με συχνές μεταβάσεις...