WESTFALISCHE SCHINKEN
Γερμανικό ζαμπόν. Παρασκευάζεται από γουρούνια που έχουν τραφεί με καλαμπόκι. Σύμφωνα με ορισμένους, είναι ποιοτικά ισάξιο με το prosciutto, Bayonne και το Smithfield. Το κρέας είναι ελαφρά καπνιστό, ξηραμένο αλλά όχι μαγειρεμένο. Σερβίρεται σε εξαιρετικά λεπτές φέτες, με ψωμί pumpernickel
Σουτζουκάκια στο φούρνο
Υλικά: 1/2 κιλό μοσχαρίσιο άπαχο κιμά 2 κ.σ. φρυγανιά ολικής αλέσεως τριμμένη μαϊντανό ψιλοκομμένο αλάτι πιπέρι 1 κουτί ντοματοχυμό κύμινο 1 κρεμμύδι ελαιόλαδο αλεύρι Εκτέλεση: Το φαγητό αυτό είναι...
Πάστα Φλώρα
Υλικά: 200 γρ. βούτυρο (απ'το ψυγείο) 100 γρ. ζάχαρη άχνη 1 αυγό 300 γρ. αλεύρι 1 κ.γ. μπέικιν 200 γρ. μαρμελάδα (ό,τι θέλουμε) Εκτέλεση: Βάζουμε όλα τα υλικά σε μια λεκάνη (εκτός της μαρμελάδας) και...











