ALBUFERA
Σάλτσα σουπρέμ με βούτυρο πιμέντο και γλασαρισμένο κρέας. Ονομάστηκε έτσι από την λίμνη που βρίσκεται κοντά στην Βαλένθια στην Ισπανία. Η ομώνυμη γαρνιτούρα αποτελείται από πουλερικά γεμισμένα με ριζότο, τρούφες και φουά γκρα με επεξεργασμένες ταρταλλέτες. Επίσης, συναντάται και στην Γαλλική ορολογία ως μικρό κέικ με τεμαχισμένα αμύγδαλα στην κορφή
Τορτίγια με τηγανιά και σαλάτα
Υλικά: 2-3 τορτίγιες ανά άτομο 300 γρ. τηγανιά χοιρινή ανά άτομο γιαούρτι στραγγιστό μαρούλι φρέσκο κρεμμυδάκι καρότο (προαιρετικό) Εκτέλεση: Τηγανίζουμε το κρέας (φροντίζουμε να είναι κομμένο σε...
Μους λεμόνι με μασκαρπόνε
Υλικά (για 4 μπολάκια): 250 γρ. μασκαρπόνε 80 γρ. άχνη χυμό από 2 μέτρια λεμόνια ξύσμα από 1 λεμόνι 200 γρ. κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά μπισκότα Μιράντα(1-2 σε κάθε μπολάκι) Εκτέλεση: Χτυπάμε στο...
Παγωτό σάντουιτς
Υλικά: 1 κουτί εβαπορέ 1/2 κουτί ζαχαρούχο γαλα 1 φάκελο garni 2 κουτιά μπισκότα πτι-μπερ Εκτέλεση: Βάζουμε στο μίξερ το εβαπορέ και το ζαχαρούχο και χτυπάμε για 5 λεπτά. Έπειτα προσθετουμε το garni...










