ALEMANDE
Μοσχάρι veloute, ρετουσαρισμένο με λευκό κρασί και απόσταγμα μανιταριών. Του δίνουν γεύση με χυμό λεμονιού και το δένουν με κρόκους αυγών. Η σάλτσα Allemande (σημαίνει «Γερμανική σάλτσα») αποτελεί βασική σάλτσα της Γαλλικής κουζίνας
Παγωτό σάντουιτς
Υλικά: 1 κουτί εβαπορέ 1/2 κουτί ζαχαρούχο γαλα 1 φάκελο garni 2 κουτιά μπισκότα πτι-μπερ Εκτέλεση: Βάζουμε στο μίξερ το εβαπορέ και το ζαχαρούχο και χτυπάμε για 5 λεπτά. Έπειτα προσθετουμε το garni...
Brownie (ατομικά)
Υλικά: 250 γρ. κουβερτούρα 250 γρ. βούτυρο 150 γρ. ζάχαρη 100 γρ. αλεύρι 6 αυγά Εκτέλεση: Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει το μίγμα. Μέτα...