ARMORICAINE, A L’
Γαλλική κουζίνα. Αστακός σε Βρετανικό στιλ. Πήρε την ονομασία του απο την ονομασία της Βρετανίας απο τους Αρχαίους Ρωμαίους. Συχνά παρερμηνεύεται με το Americaine. Ο τεμαχισμένος αστακός είναι σωταρισμένος με ελαιόλαδο και τομάτα
![](http://greekcook.gr/cache/c8/c83246b183c781498e8502825f774d50.png)
Πίτσα με ζύμη κουρού
Υλικά: Για τη ζύμη: Υλικά: 1 κιλό αλεύρι 350 γρ. νερό 350 γρ. βούτυρο 25 γρ. αλάτι 25 γρ. ζάχαρη 25 γρ. μαγιά 3-4 αυγά Για τη γέμιση: (όσο σας κάνει όρεξη από το καθένα) Hot (ή Mild για όσους δεν...
![](http://greekcook.gr/cache/ec/ecf934dd904152fa6b507478bfb3ae9b.png)
Σοκολατένια μπολ
Υλικά (για 5 μπολ): 2 κουβερτούρες 15 μπισκότα πτι-μπερ φρέσκο γάλα βούτυρο σοφτ μπανάνα ή φράουλες (ανάλογα με την προτίμιση) Εκτέλεση: Λιώνουμε την κουβερτούρα και αφού λιώσει ρίχνουμε λίγο βούτυρο...
![](http://greekcook.gr/cache/1e/1eb6b3751aa595d6cf7024724be8fd30.png)
Gourmet ψαρόσουπα βλάχου ala Pandespani
Υλικά: 1 κιλό ψάρι βλάχος (ή ροφός ή σψυρίδα ή στείρα) σε φέτες ή και ολόκληρο 8 μεσαίες πατάτες καθαρισμένες 2 μεσαία κρεμμύδια κομμένα στα 2 4 καρότα καθαρισμένα 1 κομμάτι σέλερι χοντροκομμένο 50...