ATOLE
Μεξικάνικη κουζίνα. Λεπτό και χυλώδες ποτό. Συνήθως παρασκευάζεται απο καλαμποκάλευρο. Αποκτά την γευστική και χρωστική του υπόσταση από διάφορα υλικά όπως: φρούτα, ζάχαρη, σοκολάτα και τσίλι
Γαριδομακαρονάδα του Μητσάρα
Υλικά: 500 γρ. μακαρόνια ό,τι επιθυμείτε 500 γρ. γαρίδες κατά προτίμηση φρέσκιες 1 ποτήρι φρέσκο χυμό ντομάτας 1/2 ποτήρι λάδι 1/2 ποτήρι του κρασιού ούζο ή τσίπουρο 3 σκελίδες σκόρδο αλάτι πιπέρι...












