BARD
το δέσιμο επιπλέον λίπους,συνήθως μπέηκον,γύρω από ψάρι, πουλερικά ή κρέας, για να περιχυθεί το λίπος κατα την διάρκεια του μαγειρέματος. Το δεμένο λίπος συνήθως απομακρύνεται από την τροφή πρίν το σερβίρισμα
Τορτίγια με τηγανιά και σαλάτα
Υλικά: 2-3 τορτίγιες ανά άτομο 300 γρ. τηγανιά χοιρινή ανά άτομο γιαούρτι στραγγιστό μαρούλι φρέσκο κρεμμυδάκι καρότο (προαιρετικό) Εκτέλεση: Τηγανίζουμε το κρέας (φροντίζουμε να είναι κομμένο σε...
Κέικ σοκολάτας με σταφίδες και ξηρούς καρπούς που λιώνει στο στόμα
Υλικά: 1 κ.γ. βανίλια 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ 4 αυγά φρέσκα 250 γρ. βούτυρο 1 κ.γ. λικέρ 400 γρ. καστανή ζάχαρη 400 γρ. κρέμα γάλακτος 400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ. κουβερτούρα γάλακτος...











