BORDELAISE,A L’A
γαλλική κουζίνα. πιάτο γαρνιρισμένο με ρεντουσαρισμένη σάλτσα από κόκκινο ή λευκό κρασί, με μεδούλι κόκαλου και κομμένο βασιλικό, με μανιταρια σέπες και μιρεπουά. Μπορεί επίσης να γαρνιριστεί με αγγινάρες και πατάτες
Τορτίγια με τηγανιά και σαλάτα
Υλικά: 2-3 τορτίγιες ανά άτομο 300 γρ. τηγανιά χοιρινή ανά άτομο γιαούρτι στραγγιστό μαρούλι φρέσκο κρεμμυδάκι καρότο (προαιρετικό) Εκτέλεση: Τηγανίζουμε το κρέας (φροντίζουμε να είναι κομμένο σε...
Σουτζουκάκια στο φούρνο
Υλικά: 1/2 κιλό μοσχαρίσιο άπαχο κιμά 2 κ.σ. φρυγανιά ολικής αλέσεως τριμμένη μαϊντανό ψιλοκομμένο αλάτι πιπέρι 1 κουτί ντοματοχυμό κύμινο 1 κρεμμύδι ελαιόλαδο αλεύρι Εκτέλεση: Το φαγητό αυτό είναι...
Μπισκότα στροβιλιστά
Υλικά: 1/2 φλ. βούτυρο 3/4 φλ. ζάχαρη 2 κ.γ. βανίλια υγρή 1 αβγό 1 3/4 φλ. αλεύρι 1/2 κ.γ. μπέικιν 1/2 κ.γ. αλάτι 30 γρ. κουβερτούρα 1 κ.σ. γάλα Εκτέλεση: Λιώστε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα και...