CREME FRAICHE

Ποικίλει απο σχεδόν στερεή κρέμα (σαν ελληνικό γιαούρτι) έως υγρή κρέμα, ανάλογα με τη χώρα. Υπάρχει παστεριωμένη και μη παστεριωμένη (αυτό μάλλον μόνο στην Γαλλία) αλλά η γεύση της δεν είναι ξινή σαν της sοur cream ή sauerrahm. Μπορεί να αντιστοιχιστεί με την κρέμα γάλακτος μαγειρικής. [από την Άννα]

ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ CREME FRAICHE

ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ

Κρέμα εναντίον Κρέμας

Η ερώτηση σου είναι πιο πολύπλοκη απο ότι φαίνεται γιατί αυτές οι έννοιες έχουν πολλά κοινά σημεία και η ορολογία αλλάζει απο χώρα σε χώρα. Εδώ στην Αυστρία, η creme fraiche είναι παχύρευστη. Τους...